Resultaten voor event management avondschool

event management avondschool
 
I Like Media Over Ons.
Ondertussen ging ik bij Jeugdwerknet/Mediaraven aan de slag als vrijwilliger en gaf ik vormingen digitale communicatie voor jeugdwerkers. Na mijn studies startte ik als social media trainer bij communicatiebureau Talking Heads waar ik klanten uit overheid, non-profit of social-profit begeleidde.
logistiek management
Opleidingen en trainingen event management.
Eénjarige Post-HBO opleiding voor functies in de beurs, congres en evenementenbranche BCE-branche. Postgraduaat Business event management. Het postgraduaat Business event management omvat 5 praktijkgerichte modules. PR and event management. Voltijdse bacheloropleiding Office management met afstudeeroptie events specialisatie PR Event Management.
bpm
Avondonderwijs. PXL.
Het wordt immers in heel Europa erkend en krijgt steeds meer waarde op de arbeidsmarkt. Dankzij PXL-Level 5, het samenwerkingsverband tussen Hogeschool PXL, PCVO Limburg, CVO STEP, CVO De Oranjerie en PIVH is het mogelijk om een bachelordiploma te behalen via een aanvullingstraject of brugprogramma.
krediet
Opleidingen mediarte.
antivirus
Sportmanagementopleidingen in Vlaanderen: Het einddoel blijft het vinden van een sportjob! Sportcareers.
En zo zie je maar: nu heb je psychologen die in de sportjournalistiek zijn gestapt of taalkundigen die in een wielerploeg werken. Sinds 2006 zitten beide opleidingen aan de Vrije Universiteit Brussel, Faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, Vak groep Sportbeleid en Management.
Opleiding Management
Volwassenenonderwijs Stad Dendermonde.
Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK Cursussen informatica en digitale fotografie. Centrum Basiseducatie vzw Leerpunt Gratis cursussen voor volwassenen die willen bijleren en geen diploma hoger secundair onderwijs hebben. Als u Nederlands wilt leren, kunt u terecht bij.: Huis van het Nederlands.
Office management Odisee.
Als afgestudeerde office manager kun je in heel veel sectoren terecht, van administratie, over sales, Human Resources, aankoop tot de culturele sector. Als Medical management assistant kun je ook terecht in ziekenhuizen, huisartspraktijken, farmabedrijven, arbeidsgeneeskundige diensten, diensten hospitalisatieverzekering, tandartspraktijken, dierenartspraktijken Je kunt ook verder studeren.
Event en Projectmanagement Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Event en Projectmanagement is een love-brand, een gepassioneerd merk waarbij het allemaal draait om creativiteit en originaliteit, om verleiden en verleid worden. Het is één van de vier richtingen waarin je als professionele bachelor Office Management kan afstuderen. Naast algemene basisvakken trakteren we je op een uitgebreid pakket specialisatievakken in event en projectmanagement.
Home CVO COOVI Volwassenenonderwijs.
In het CVO COOVI restaurant krijgen de cursisten van onze koksopleiding de kans om hun kunnen te tonen. Zet je schrap voor culinaire hoogstandjes en gerechten die nazinderen. Hier worden topchefs gemaakt, en wordt de kiem gelegd voor bloeiende restaurants.
HBO Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
U volgt dit programma dan met een omvang van 24 EC studiepunten binnen de geaccrediteerde opleiding HBO Bachelor Management specialisatie Eventmanagement. Zie LevenLangLerenKrediet LLLK voor meer informatie. U bent toekomstig eventmanager of u bent een marketingdeskundige die zich bezighoudt met pr, communicatie of marketing.
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Hanne Vanwaetermeulen volgt de richting Business op Emmaüs in Aalter en heeft nu haar zinnen gezet op Officemanagement aan Arteveldehogeschool. Vooral de afstudeerrichtingen Event en projectmanagement en Human Resources Management spreken haar aan. Events plannen en bezig zijn met de praktische organisatie ervan, is echt mijn ding, vertelt ze.

Contacteer ons