Zoeken naar event management cursus

event management cursus
 
cursus management - de mobiele sector.;
en door de diverse projecten en technische relaties tussen verschillende producten onderling is ze steeds opzoek om deze kennis te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat transport, logistiek en mobiliteit sterk met elkaar verweven geraken en duidelijke eco-systemen hun opmars kennen.
management
Slimme Event Management Software Smart Event Manager.
Slimme Event Management Software. Alle informatie ondergebracht in één systeem. Dat bespaart tijd en verhoogt de kwaliteit van uw organisatie. Meer informatie Demonstratie aanvragen. Smart Event Manager. Met de software beheert u het volledige reserveringsproces. Van het maken van offertes en de voorbereiding van uw evenement, tot de personeelsplanning en facturatie.
lg
Bachelor Office Management Howest.
In Office Management bieden we je twee boeiende afstudeerrichtingen aan.: Business Languages management assistant. Healthcare Management medical management assistant. In beide trajecten van de opleiding Office Management maak je kennis met je toekomstig werkveld. Je verdiept je in alle aspecten van het bedrijfsleven of van de medische wereld.
cursus Marketing
Eventmanager Opleiding Syntra West.
Het spreekt voor zich dat een organisator van evenementen over een brede waaier van praktische vaardigheden en theoretische kennis moet beschikken. Deze vaardigheden brengen onze docenten, die allen uit de praktijk komen, je bij tijdens onze cursus. Voor wie is deze opleiding bestemd?
sociale
HBO International Event Management.
Afstudeerrichtingen International Event Management. Als je afstudeert in International Event Management ligt er een wereld voor je vol avontuurlijke en hectische beroepen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement.
taxi airport zaventem
Cursus Event Management Thuiscursus.NL.
Droom jij ook van een succesvolle carrière als event manager? Volg dan nu de opleiding event management van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol event manager. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle event manager met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Cursus Redwood event management academy.
The Event Coach. Ervaren, leren, doen en. Voor mij is het belangrijk om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in de branche. Ook uitermate interessant voor mijn netwerk. Ik heb voor Redwood gekozen vanwege de veelzijdigheid en passie waarmee men over het vak praat. Ik wil graag een bredere kennis opdoen maar kijk er ook naar uit om vakgenoten te ontmoeten. Owner Custom Media. Ik heb me opgegeven voor de cursus waar we achter de schermen gaan bij.
HBO opleiding Hospitality Event Management.
HBO opleiding Hospitality Event Management. HBO opleiding Hospitality Event Management. Versnelde HBO opleiding Hospitality Evenementen Management. De versnelde opleiding Hospitality Event Management vormt jou tot een ware expert in evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je begeeft je in een miljarden business: de evenementenindustrie.
Scheidegger Opleidingen en Trainingen Scheidegger Opleidingen.
HBO Marketing, Sales en Communicatie 8. HBO Onderwijs en Pedagogiek 20. HBO Personeel, Psychologie en Coaching 24. HBO Sportmanagement en coaching 4. HBO Zorg, Welzijn en Hulpverlening 51. HR Administratie 4. HR Management 12. Horeca, Toerisme en Vrije Tijd 6.
Opleidingen AP Hogeschool Antwerpen.
Internationalisering @ home. Projecten in het buitenland. Gezondheid en Welzijn. Management en Communicatie. Onderwijs en Training. Wetenschap en Techniek. Schools of Arts. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Werken bij AP. Waarom werken bij AP? Event @ AP.
Hotel Deeltijd Opleidingen.
Je zult all" over the world" werkzaam zijn in hotels, resorts of restaurants. Van India, Brazilië, China tot Europa. Event Management Marketing Master 13 maanden. De nadruk in de Master Event Management Marketing ligt met name op de samenhang van eventmarketing als onderdeel van de ondernemingsstrategie en bedrijfsdoelstellingen.
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Hanne Vanwaetermeulen volgt de richting Business op Emmaüs in Aalter en heeft nu haar zinnen gezet op Officemanagement aan Arteveldehogeschool. Vooral de afstudeerrichtingen Event en projectmanagement en Human Resources Management spreken haar aan. Events plannen en bezig zijn met de praktische organisatie ervan, is echt mijn ding, vertelt ze.

Contacteer ons