Resultaten voor event management gent

event management gent
 
Office management Hogeschool Gent.
Je bent een organisator, een ambassadeur van je dienst of praktijk 3 talen, maar vooral een connector die graag werkt in een interculturele, internationale en multidisciplinaire context. Iets voor jou? Als medical management assistant kan je aan de slag in een ziekenhuis, een privé/groepspraktijk, een ziekenfonds, clinical trial services, de farmaceutische industrie of als medische vertegenwoordiger., 2018 Hogeschool Gent.
lg
eventmanagement VIVES.
Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector. De eventmanager is ook een vlotte communicator: met woorden talen, Nederlands, Frans en Engels, met beelden foto en videobewerking en met flink wat ICT-ondersteuning ook specifieke pakketten voor event design.
sociale
MaisonRouge.
Wij komen een volgende keer zeker terug bij jullie! EMS card, Horecabeurs, Gent. De hostessen van MaisonRouge hebben hun werk uitstekend verricht tijdens het Summer Seminar. MaisonRouge staat voor kwaliteit, zelfs op een kleiner evenement. Aangenaam om met de meisjes samen te werken en zijn nu bovendien ook helemaal mee met ons verhaal. De MaisonRouge crew heeft zeer goed werk geleverd en de klant was uitermate tevreden. Een fijne samenwerking! Blue Dolphin Events, Oudenaarde. Bedankt allemaal voor de goede samenwerking en perfecte service tijdens het event.
antwerp
Opleidingen en trainingen event management.
Het postgraduaat Business event management omvat 5 praktijkgerichte modules: Event Planning, Event Management, Event Logistics, Event Marketingcommunicatie en Praktijkproject. Locatie: Atevelde Hogeschool Locatie: Gent, België. PR and event management. Voltijdse bacheloropleiding Office management met afstudeeroptie events.De specialisatie PR Event Management stoomt je klaar voor de wervelende wereld van events.
management opleiding
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
in deze afstudeerrichting leer je grondig projectmatig werken. Je gebruikt je creativiteit en ondernemingszin zonder de commerciële, logistieke, financiële en juridische aspecten uit het oog te verliezen. Event en projectmanagement Bachelor in het officemanagement. Video van Event en projectmanagement Bachelor in het officemanagement.
Event Manager-vacatures in Gent augustus 2018 Indeed.com.
Marketing Event Manager Industry. Als Marketing Event Manager ben je de drijvende kracht achter één of meerdere niche vakbeurzen en draag je de. Vdab 2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gent. Marketing Intern Events management. Key responsibilities as an Event management intern at Showpad.
Event Planning Styling Gent Alle Event planners Stylisten in Gent Oost-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Om van jouw feest jouw droomfeest te maken, schakel je best een eventplanner of stylist in. Deze ervaren event-experten in Gent Oost-vlaanderen kennen alle kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt! Een event plannen is immers complexe materie.
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Via haar bedrijf verzorgt ze nu de organisatie van A tot Z of deelprojecten van evenementen/feesten voor zowel bedrijven als particulieren alsook de fotografie of fotoreportages huwelijken, recepties, workshops. Sinds enkele jaren is ze docente bij het Centrum voor Avondonderwijs te Gent waar ze de opleidingen Eventmanagement en Weddingplanner doceert. Ze geeft aan deze opleidingen een meerwaarde door haar ervaring en knowhow te delen met de cursisten. Mijn naam is Brigitte Kater, ik ben zowel docent Weddingplanning als Event Management bij het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen.
Event Management Studies English Artevelde University College Ghent.
The department of Event and Project Management offers courses with a strong emphasis on the organization and planning of events, general marketing, and language subjects. Our semester programme focuses on event organisation and management topics, and a number of electives.

Contacteer ons