Zoeken naar event organisator

event organisator
 
Evenementen Organiseren-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Medewerker marketing en evenementen. De evenementen die wij organiseren zijn gericht op de bezoekers. De dagen voor grote evenementen vragen vaak extra inzet en de evenementen zelf vinden meestal. 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor MVGM COG Vacatures in Utrecht.
installateur
Eventorganisator Da Vinci Events.
Da Vinci Events heeft ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en het realiseren van de wildste eventdromen. Flexible total concepts! Voor elk event kiezen we in functie van uw wensen en budget de juiste mix van betrouwbare partners en leveranciers.
evenementenbureau
Start jij jouw carrière als Eventmanager Qompas Carrièrestart.
Je zult dan wel veel harder moeten werken om jezelf te bewijzen en opdrachten binnen te slepen. Als eventmanager werk je voor een evenementenbureau; een organisator van beurzen, concerten, feesten en festivals. Er zijn veel bedrijven die events organiseren, maar de meeste hebben slechts een paar werknemers in dienst. Veel eventmanagers werken als freelancer. Het meeste werk verricht een eventmanager op kantoor. Ook zul je met regelmaat locaties en leveranciers bezoeken. Om je netwerk uit te breiden zul je ook veel op pad zijn voor verkoopgesprekken. Als je Eventmanager wilt worden kun je het beste één van de volgende studies kiezen. HBO-Film en Televisie. HBO-Hotel en Eventmanagement. HBO-Internationaal Toeristisch Management. WO-International Business Administration. HBO-International business and languages. HBO-International Event Management.
magento events
Eventmanager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Tot slot maak je kennis met de toegepaste wetgeving waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van evenementen. Introductie in het beroep Organisator van evenementen. Referentiekader en projectmanagement a.d.h.v. Het evenement als project. Verschillende fases in een project. Draaiboeken / event planning.
lening samenvoegen
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Starten al zelfstandig organisator bijvoorbeeld weddingplanner. Na jarenlange ervaring in de reclamewereld besliste Brigitte Ryckaert haar knowhow te gebruiken bij de organisatie van allerhande feesten voor eigen klanten. In 2009 richtte ze een zaak op in bijberoep met diverse activiteiten waaronder weddings events en fotografie. Daarnaast staat ze in voor de ontwikkeling van allerhande grafische toepassingen waaronder ontwerpen van logo's, corporate look en huisstijl, webdesign, vormgeving en digitale opmaak van verschillende communicatiedragers, tot en met drukklare documenten of digitale onlinetoepassingen en begeleiding van drukwerk. Via haar bedrijf verzorgt ze nu de organisatie van A tot Z of deelprojecten van evenementen/feesten voor zowel bedrijven als particulieren alsook de fotografie of fotoreportages huwelijken, recepties, workshops. Sinds enkele jaren is ze docente bij het Centrum voor Avondonderwijs te Gent waar ze de opleidingen Eventmanagement en Weddingplanner doceert. Ze geeft aan deze opleidingen een meerwaarde door haar ervaring en knowhow te delen met de cursisten. Mijn naam is Brigitte Kater, ik ben zowel docent Weddingplanning als Event Management bij het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen.
leningen berekenen
Vacatures en jobs evenementensector op eventplanner.be.
Event Flooring Services / 23-08-2018. Event Flooring Services is op zoek naar flexibele en gemotiveerde event crew en stoffeerders op freelance of interim basis om ons team te vervolledigen tijdens de drukke. Event Flooring Services is op zoek naar flexibele en gemotiveerde event crew en stoffeerders op freelance of interim basis om ons team te vervolledigen tijdens de drukke.
event marketing
Event Manager jobs in België Careerjet.be.
Profiel van kandidaat Event Manager Luxesector Je profiel. Account Manager Real Estate Event. Sales Talents Kortrijk. Functieomschrijving Functie Account Manager Real Estate Event: Bestaand project naar een volledig nieuw.be voor meer informatie over de vacature Account Manager Real Estate Event of solliciteer online op.
Eventmanager Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Het spreekt voor zich dat een organisator van evenementen over een brede waaier van praktische vaardigheden en theoretische kennis moet beschikken. Deze vaardigheden brengen onze docenten, die allen uit de praktijk komen, je bij tijdens onze cursus. Voor wie is deze opleiding bestemd? Wie zelfstandig organisator van evenementen wenst te worden.
Opleiding Eventmanager avond Marketing Verkoop opleidingen Syntra Brussel.
Introductie / kennismaking met het beroep van organisator van evenementen. Referentiekader projectmanagement a.d.h.v. Structuur van een evenement. Beginselen van crowdfunding/ grafische communicatie/ sponsoring. Verkoops en onderhandelingsgesprekken met klanten en leveranciers. Toegepaste Wetgeving / milieu / vergunningen / SABAM. Evaluatie van projecten. Module 2: vervolgmodule organisatie van evenementen. Tijdens deze module worden de evenementen verder toegelicht, zodat je na deze module volledig in staat bent om een evenement te organiseren.: Marketing en sales. Marketingmix waarbij het event een onderdeel is.
Organisator van grandioos geflopt luxe-event" Fyre Festival bekent schuld aan fraude Festivals Showbizz HLN.
Festivals De organisator van het mislukte Fyre Festival heeft in een rechtbank in New York verklaard dat hij schuldig is aan fraude. Billy McFarland liet investeerders onder valse voorwendselen 26 miljoen dollar bijna 21 miljoen euro in zijn bedrijf en het festival steken.
Onderwijskiezer.
International Communication and Media E Professionele bachelor HO. International Tourism and Leisure E Professionele bachelor HO. Office management: Event en projectmanagement Professionele bachelor HO. Toerisme en recreatiemanagement Professionele bachelor HO. Organisator van evenementen. Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB.

Contacteer ons