Meer resultaten voor event manager hbo

event manager hbo
 
International Event Management opleiding HBO Bachelor.
Vraag brochure aan. Als student International Event Management word je opgeleid tot een all round manager. Je specialiseert je tot een slagvaardig projectmanager in de bruisende Evenementen Industrie. Of je nu wordt ingezet tijdens feesten, sportfestijnen, een wereldconferentie of mega beurzen, als Evenementen Manager ben je met duizend en een dingen bezig.
opleidingen hbo
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Op het einde van de rit ben je klaar om als event manager aan de slag te gaan. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Event Manager vind je per lessenreeks al je lesdagen terug. Klik hier voor de startdata.
hbo management
Event management hbo Business School Notenboom.
De opleiding Hotel Event management hbo duurt vier jaar, maar kan door ambitieuze studenten ook in drie jaar worden voltooid. Hoe dat kan? Lees het hier. Diploma gehaald en nu? Na een paar jaar hard werken en veel leren heb je je diploma behaald. Nu kun je aan de slag op een mooie leidinggevende functie in de evenementen of gastvrijheidsbranche. Je kunt bijvoorbeeld grote evenementen, congressen of beurzen gaan organiseren, of aan de slag als manager bij een luxe hotelketen.
logistieke sector
Start jij jouw carrière als Eventmanager Qompas Carrièrestart.
Als eventmanager ben je altijd bezig naar een piekmoment het uiteindelijke event zelf toe te werken en een goede dosis stressbestendigheid is dan ook noodzakelijk. De werkdruk hangt af van het aantal events dat je parallel organiseert en de grootte van deze events. Het is handig als je geen negen-tot-vijfmentaliteit hebt en het niet erg vindt om regelmatig over te werken. De evenementenindustrie is ondanks de zwakke economie sterk aan het opkomen in Nederland. Veel gemeenten organiseren evenementen die telkens groter en professioneler worden. Ook bedrijven maken steeds vaker gebruik van events om nieuwe producten te introduceren. De markt groeit dus. Ondanks dat de markt groeit, is er veel concurrentie. Zelfs bij zeer grote events zijn maar een klein aantal eventmanagers nodig, je zult jezelf dus moeten bewijzen. Qua doorgroeimogelijkheden is het altijd mogelijk om zelf een bedrijf op te zetten of om binnen je functie door te groeien en de organisatie van grotere en prominentere events op je te nemen. Het startsalaris van eventmanagers is gemiddeld maar kan met grote sprongen omhooggaan als je goed bent in je werk. Film en Televisiemaker. Hoofd Public Relations. Bedrijfsleider / manager.
Marketing en communicatie
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
in deze afstudeerrichting leer je grondig projectmatig werken. Je gebruikt je creativiteit en ondernemingszin zonder de commerciële, logistieke, financiële en juridische aspecten uit het oog te verliezen. Event en projectmanagement Bachelor in het officemanagement. Video van Event en projectmanagement Bachelor in het officemanagement.
event marketing vacature
Groenplaats.
sales manager opleiding
Voltijdse dagopleiding Marketing event manager SYNTRA Limburg.
Maar ook tijdens je stage krijg je alvast de kans om hoge ogen te gooien bij een marketing of eventbedrijf, je carrière kan zomaar ineens gelanceerd zijn! Voor jouw profiel zijn er heel wat vacatures te vinden: Marketing professional, Digital Marketeer, Marketing Medewerker, Marketing Manager, Content Manager, Marktonderzoeker, Event Producer, Project Manager.
sales manager opleiding
HBO International Event Management.
Als je afstudeert in International Event Management ligt er een wereld voor je vol avontuurlijke en hectische beroepen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in bijvoorbeeld: concerten of beurzen organiseren, marketing manager, voorlichting, sponsorwerving, projectmanagement, event design, sporteventmanagement of eventmanagement. Werken vinden na deze hbo opleiding.
opleiding marketing en communicatie hbo
Opleidingen en trainingen event management.
Voltijdse HBO opleiding Hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Locatie: TIO Locatie: Nederland. International Event, Music Entertainment. In deze voltijdse HBO-bachelor opleiding Commerciële Economie IEMES wordt het CE-profiel gekoppeld aan de EME-branches. Locatie: Fontys Locatie: Nederland. Master in Event Management.
economische opleidingen hbo

Contacteer ons