Op zoek naar hotel en event management?

hotel en event management
 
verkorte studieroute hotelmanagement na eventmanagement VIVES.
verkorte studieroute Business Administration Management. verkorte studieroute Human Resources Management. verkorte studieroute Medical Office Manager. verkorte studieroutes wellbeing en vitaliteitsmanagement. verkorte studieroute care vitaliteitsmanagement. verkorte studieroute coaching wellbeingmanagement. verkorte studieroute wellness spamanagement. wellbeing en vitaliteitsmanagement. Verkorte studieroute hotelmanagement na eventmanagement. Verkorte studieroute bachelor in het hotelmanagement na eventmanagement aan VIVES Noord. Uit een studie van Guidea, kenniscentrum voor toerisme en horeca, blijkt dat in België meer dan 120.000 mensen in de horeca werken, waarvan haast 70.000 in Vlaanderen. Een gebrek aan gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wie over een diploma bachelor in het hotelmanagement beschikt, erg gegeerd is op de arbeidsmarkt. Als bachelor in het hotelmanagement ben je een professional in de fascinerende wereld van de hospitality. Beschik je al over een bachelordiploma eventmanagement, dan kun je de opleiding hotelmanagement volgen via een verkorte studieroute van 71 studiepunten. De opleiding houdt rekening met je reeds behaalde credits en bouwt verder op de kennis en ervaring die je tijdens je studie eventmanagement hebt opgedaan. Bekijk hier hoe de verkorte studieroute er voor jou uit ziet.: verkort traject HOM na Event 2016-2017.pdf.
leningen samenvoegen
Hotel en Eventmanagement Na de opleiding Hogeschool Tio Qompas StudieKeuze.
International Economics and Business. International Event Management. International Leisure and Tourism. Tourism and Environment. Tourism Destination Management. Op Qompas MasterKeuze vind je het complete overzicht van aansluitende masters. Kansen op de arbeidsmarkt. Je kunt veel kanten op met je hbo-diploma Hotel en Eventmanagement.
Versterkers
Hotel en Eventmanagement opleidingen HBO en MBO niveau Schoevers.
Office en Event Management. Marketing, Communicatie en Sales. Human Resource Management. Management en communicatie. Open avond deeltijd. Hulp bij studiekeuze. Docenten uit de praktijk. Toelating, aanmelding inschrijving. Het levenlanglerenkrediet LLLK. Veelgestelde vragen deeltijd. Enkele suggesties Sluiten. Hotel en Eventmanagement. Is het je droom om in een hotel te werken of grote evenementen te organiseren?
spaargids
HBO Hotel en Eventmanagement 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Alle essentiële onderwerpen die u in de praktijk nodig heeft worden uitvoerig besproken. U verdiept zich onder andere in onderwerpen als food beverage management, frontoffice, event en projectmanagement, logistiek en businesscontrol. Deze onderwerpen maken u direct succesvoller in de functie van aankomend hotel en eventmanager.
centrale verwarming antwerpen
Opleidingen en trainingen event management.
Trainingen in organiseren van events. Evenementenorganisatie, event management, meeting design., Locatie: Effectivents Locatie: Den Dungen, Nederland. Evenementen Hotelmanagement MBO. Op de hotel en eventschool van EuroCollege werk je aan de ontwikkeling van je kennis, vaardigheden en mentaliteit op het gebied van hotel en eventmanagement.
occasion auto
Studeer aan de beste hotelschool van Nederland bij Tio.
Stages in Hotel en Eventmanagement. Do you want to work in Event Management? Event manager in New York. Stage lopen bij een Tophotel of restaurant in Nederland. Noud is eventmanager en werkt op het Amsterdam Dance Event. Uiteenlopende stages bij Hotel en Eventmanagement.
Hotel en Event Management studie Business School Notenboom.
Hotel Event Management is dan ook een populaire studierichting. We bieden deze studie op mbo, ad en hbo-niveau aan. Hotel en Event Management in het kort. Bij Hotel en Event Management draait het allemaal om de inrichting en organisatie van hotels, gastvrijheidsorganisaties en evenementen.
hotelmanagement VIVES.
Deze week gaat vooral door in kleinere hotels in Vlaanderen. In semester 3 ga je 6 weken op operationele stage in een hotel of aanverwant bedrijf in één van de 10 Belgische provincies. In semester 6 vertrek je voor 18 weken op managementstage. Ruim 80% van de studenten loopt stage in het buitenland Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Duitsland, Canarische eilanden, Mallorca, Nederland, Oostenrijk, Luxemburg, Spanje, Ierland, Italië. Tijdens semester 6 zijn er geen lesactiviteiten meer. Zo doe je ervaring op in de meest diverse hotelbedrijven in binnen en buitenland! In het belang van de student worden zowel voor de operationele stage als voor de managementstage alternatieve periodes in het programma voorzien. Deze vinden plaats in semester 4 en semester 7. Tijdens je stage maak je ook een management case.
Hotel Eventmanagement opleiding HBO Bachelor.
Dan is de opleiding Hotel en Eventmanagement de eerste stap. Om een verblijf of event tot een succes te maken, moet je je kunnen verplaatsen in de gast. Hospitality draait immers om het creëren van beleving. Ook worden er hoge eisen gesteld aan je capaciteiten op het gebied van management en organisatie.
Hotel en Evenement Management HBO bij Business School Notenboom.
Tijdens de opleiding Hotel en Event Management oriënteer je je direct op de markt waar je voor opgeleid gaat worden. Het eerste jaar sluit je af met een beroeps oriënterend project, waarbij een kennismaking met de praktijk aan de orde is.

Contacteer ons