Op zoek naar mbo event management?

mbo event management
 
mbo
mbo
mbo
Marketing, communicatie en evenementen BOL/4 ROC van Twente.
stages en leerwerkplekken bpv. bestuur en management. Mbo-opleidingen voor scholieren results.categories.education.total. toon meer resultaten. Opleidingen voor volwassenen results.categories.course.total. toon meer resultaten. Overige informatie results.categories.web_page.total. toon alle resultaten. Marketing, communicatie en evenementen BOL/4. open dagen beleef het mbo. vrijdag 25 januari van 15.00 tot 20.00 uur. Meer info
artiesten management
Opleiding medewerker evenementenorganisatie bol Koning Willem I College.
Deze moet je ondertekenen en aan ons terugsturen. Dit is verplicht! Pas dan ben je definitief ingeschreven op ons college. Zit je nu nog op het vmbo, mbo of havo? Dan moet je een doorstroomdossier invullen. Dit regel je met je mentor/decaan.
Opleiding Management
Thuisstudie Event Management en de cursus weddingplanner.
Dan kan de thuisstudie Event Management of weddingplanner erg interessant zijn. Wettelijk erkende opleiding op MBO 4 niveau. De thuisstudie opleiding MBO Medewerker evenementenorganisatie is wettelijk erkend en heeft dezelfde waarde als in het dagonderwijs. Je stage bedraagt 640 uur.
Huis lening
Medewerker Evenementenorganisatie ROC van Flevoland.
MBO College Poort: indicatie kosten BOL volgen. De student en beroepsbeeld. Meer informatie over de kwaliteit van deze opleiding en de aansluiting op de arbeidsmarkt vind je op de website Studie in Cijfers van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB. Naar Studie in Cijfers voor regio Flevoland.
traplift prijs
Opleiding Medewerker evenementenorganisatie BOL N4 MBO Amersfoort.
Wat zijn de toelatingseisen voor een opleiding aan MBO Amersfoort? Wat doet Team Centrale Intake. Waar kan ik mij ziek melden? Geïnteresseerd in de opleiding Medewerker evenementenorganisatie? Kom 6 februari kijken bij ons Open Huis. Meld je aan voor deze opleiding. Stel je vraag via de mail. Een school, ook wel richting genoemd, geeft een groep van opleidingen aan die bij elkaar horen. We bieden opleidingen aan binnen 13 scholen. Klik op één van de scholen en lees meer over de richting. School voor Welzijn. School voor Veiligheid. School voor Toerisme en Management.
HBO International Event Management.
Ik doe nu de opleiding secretaresse, en mijn vraag is of ik met deze opleiding ook de opleiding Event Manager kan doen? Nu doe ik mbo niveau 3 en volgend jaar niveau 4, maar ik ben alvast aan het oriënteren! Ik kan er maar niet achter komen wanneer de open dag is van HBO Hospitality Evenementen Management.
Mbo Eventmanagement? Studeer je bij Tio.
Beste mbo Hotel en Eventmanagement. Hbo event Vorige. Bezoek een open dag. Amsterdam 19 januari. Eindhoven 2 februari. Hengelo 12 januari. Rotterdam 26 januari. Utrecht 9 februari. Commerciële Economie en Ondernemerschap. Hotel en Eventmanagement. Internationaal Toeristisch Management. International Business Management.
Hotel en Event Management MBO Business School Notenboom.
Hotel en Event Management mbo: een brede opleiding. De Hotel en Event management mbo opleiding heeft niveau 4 en duurt twee jaar. In die twee jaar leer je alles over de inrichting en organisatie van hotels en restaurants. Het is daarmee een combinatie van de opleidingen mbo Hotelschool en mbo Event management.
Medewerker Marketing en Communicatie ROC Horizon College.
Assisteert bij het onderzoeken van de markt. Assisteert bij het verzorgen van de corporate informatie. Organiseert evenementen Purmerend, Medewerker Evenementenorganisatie. Je loopt ieder jaar stage. Vmbo GL, TL wiskunde en economie gewenst. Havo 3 met overgangsbewijs. Mbo Commercieel Medewerker Binnendienst.
7 Eventmanagement Opleidingen Cursussen Springest.
Thuisstudie 570 Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. HBO-module Beleid, strategie en marketing van Events. Wilt u een management of organisatorische functie uitoefenen in een van de sectoren van de evenementenbranche, of wilt u leren een event t.
Evenementenorganisatie bol, mbo ROC Midden Nederland.
Of je studeert verder binnen het mbo of je gaat naar het hbo. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar de opleiding.: Vrijetijdsmanagement hbo bachelor. Media Entertainment Management hbo bachelor. Attractions Theme Parks Management hbo bachelor. International Leisure Management hbo bachelor. Hotel en Eventmanagement hbo bachelor. Sport Entertainment Marketing hbo bachelor. Leisure Event Marketing hbo bachelor. Hospitality Event Management hbo bachelor.

Contacteer ons