Resultaten voor opleiding event management mbo

opleiding event management mbo
 
Opleiding Management - ICT en Logistiek Utrecht september 17, 2018.
en door de diverse projecten en technische relaties tussen verschillende producten onderling is ze steeds opzoek om deze kennis te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat transport, logistiek en mobiliteit sterk met elkaar verweven geraken en duidelijke eco-systemen hun opmars kennen.
Opleiding MBO Medewerker evenementenorganisatie, MBO niveau 4-diploma LOI.
Wil je een beeld krijgen van het beroep? Ga naar de pagina met beroepenfilmpjes. Inhoud van de opleiding MBO Medewerker evenementenorganisatie. Deze MBO opleiding in event management is beroepsgericht en sluit naadloos aan op de praktijk. Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a.
mbo opleidingen niveau 4
MBO Eventmanagement Scheidegger Opleidingen.
Door" op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan." Monique Falkenburg uit Den Bosch MBO Marketing en Communicatiemedewerker. Jouw eigen mentor Klassikale en praktijkgerichte lessen Waardevol diploma. Bezoek een van onze Open Avonden. Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan een open avond en krijg persoonlijk advies van onze opleidingsadviseurs. MELD JE NU AAN. Studiegids 2018-2019, vraag m nu aan! Wil je de studiegids thuis ontvangen? Wil je op je gemak alle opleidingen en trainingen bekijken? Vraag dan onze studiegids aan. We sturen je deze gratis per post. Opleidingen per niveau. Opleiding per vakgebied. Secretarieel en Management.
lening
Opleiding Medewerker evenementen N4 MBO Utrecht.
Binnen de Event Academie neemt het EventLab een belangrijke plaats in. De studenten werken hier, onder deskundige begeleiding, actief aan hun organisatie en praktijkvaardigheden bij echte evenementen van externe opdrachtgevers. Binnen het EventLab komt het onderdeel ondernemerschap nadrukkelijk aan de orde. Wil je meer informatie over EventLab? Kijk dan op www.event-lab.nl. Na de opleiding. Wat kun je met een diploma Medewerker evenementen. Na het behalen van je diploma weet je wat er allemaal bij het organiseren van een evenement komt kijken. Je kunt aan de slag bij een evenementenbureau, of voor jezelf starten. Doorleren kan ook, bijvoorbeeld op de HKU evenementenopleiding, hbo Commerciële economie of Vrijetijdsmanagement. Wil je weten wat de kans op werk is na het afronden van deze opleiding? Je vindt deze informatie op de website van de SBB Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Vaak gekozen vervolgstudies. Hbo Hospitality evenementen management. Hbo Toerisme en evenementenmanagement. Hotel en evenementenmanagement. Hbo Communicatie of marketing. Om te kunnen starten met deze opleiding moet je in het bezit zijn van een.: Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg of.; Diploma vmbo gemengde leerweg of.; Diploma vmbo theoretische leerweg of.; Overgangsbewijs havo 3 naar havo 4 of.; Diploma mbo niveau 3.
centrale verwarming antwerpen
Opleidingen en trainingen event management.
Master in Event Management biedt actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. Locatie: Master in Event Management Locatie: Abcoude, Nederland. 3-jarige MBO dagopleiding niveau 4. Locatie: Arcus College Locatie: Heerlen, Nederland. Voltijdse MBO opleiding tot partymanager.
studentenjob gent
Eventmanagement NCOI Opleidingen en Trainingen.
Bekijk deze opleiding. MBO Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4. 24 maanden MBO Niveau 4. Bekijk deze opleiding. HBO Bachelor Management specialisatie Hotel en eventmanagement. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding. Bekijk deze opleiding. Speciaal voor werkenden. NCOI is speciaal opgericht voor werkenden.
biologisch eten baby
Medewerker Evenementenorganisatie ROC van Amsterdam.
Op MBO College Zuidoost bieden we de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie aan. Op MBO College Zuid gaat de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie samen met de opleiding Culturele Evenementenorganisator verder als één opleiding. Dit is een nieuwe opleiding tot Event Producer en geheel gericht op festivals en evenementen in de Metropoolregio Amsterdam.
Evenementen BBL Opleidingen MBO Stad.
MBO Wat is dat? Afbouw, hout en onderhoud. Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek. Bouw en infra. Economie en administratie. Handel en ondernemerschap. Horeca en bakkerij. Informatie en communicatietechnologie. Media en vormgeving. Mobiliteit en voertuigen. Techniek en procesindustrie. Toerisme en recreatie. Transport, scheepvaart en logistiek. Veiligheid en sport. Voedsel, natuur en leefomgeving. Zorg en welzijn. Elke opleiding duur.

Contacteer ons