Meer resultaten voor project en event management

project en event management
 
Project En Event Manager-vacatures in Antwerpen provincie augustus 2018 Indeed.com.
Provide the data necessary to project manager concerning his/her area progress measurement, change management, event log, non-conformities, gap measurement. Gesponsord vacature opslaan. Project Manager MICE meetings, incentives, congressen en ev. Project Manager MICE meetings, incentives, congressen en events. Vooral focus op het organiseren van incentive reizen en buitenlandse meetings.
groeperen van kredieten
Onderwijskiezer.
Je kan aan de slag als Event manager of als Project coördinator. Je kan gaan werken in een event of marketingbureau, in kleine en grote bedrijven waar zowel je skills als office manager als je talenten voor het projectmatig organiseren van beurzen en evenementen gewaardeerd zullen worden. Beursorganisatoren, cultuur en sportverenigingen wachten op mensen met deze opleiding. Hier een overzicht van mogelijke aansluitende beroepen uit de beroependatabase van onderwijskiezer. Er kunnen steeds nog andere mogelijkheden zijn. Klik op een beroep voor meer informatie. Kwalificaties beschrijven wat je moet kennen en kunnen om een beroep uit te oefenen, een opleiding te starten of deel te nemen aan de maatschappij. De Kwalificatiedatabank bevat alle beroepskwalificaties en onderwijskwalificaties uit de Vlaamse kwalificatiestructuur. VKS Onderwijskwalificatie Professionele Bachelor: Officemanagement. VDAB schoolverlaters informatie over Office management.
bpm
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Event Managers die hun vak goed kennen, zijn enorm gegeerd. Event Management is immers een booming business en de vraag naar creatieve organisatietalenten blijft dan ook toenemen. Denk maar aan de talloze festivals en buurtoptredens die jaarlijks miljoenen bezoekers aantrekken of bruiloften en bedrijfsevenementen waar je steeds voor uitgenodigd wordt.
mazouttank saneren
Office Management: Keuzetraject Event and Project Management Howest.
Event and Project Management. Iedereen" is projectmanager." In het keuzetraject Events and Projectmanagement ligt het accent op doen. Samen met je medestudenten organiseer je vanaf semester 2 tot en met semester 5 allerhande events en projecten in opdracht van de Hogeschool zelf of in opdracht van externe partners.
auto leasen
Groenplaats.
oefeningen assertiviteit
OM Keuzetraject Event en projectmanagement UCLL.
Je leert ook werken met beelden om je evenementen kracht bij te zetten. Je krijgt de nodige financiële bagage en via een small business project wordt je ondernemerschap, zin voor initiatief en zelfstandig werken aangewakkerd. Uiteraard train je je taalvaardigheid in het Nederlands, het Frans en het Engels. Door bedrijfsbezoeken, gastsprekers en een internationale week@home of in het buitenland krijg je nog beter zicht op het beroep en het werkveld. Studieprogramma Event en projectmanagement tweede fase. stap 3: Beroepspraktijk op eigen benen. Tijdens de derde opleidingsfase ga je nog actiever aan de slag en verdiep je je eventcompetenties. Je brengt je competenties daadwerkelijk in praktijk door voor een externe opdrachtgever een echt event uit te werken. Je loopt een stage van 10 of 12 weken en met het schrijven van een scriptie toon je aan dat je onderzoeksvaardig bent. Studieprogramma Event en projectmanagement derde fase. Bekijk ook nog even het volledige studieprogramma fase 1 2 3. Stages en projecten. Aan de slag met je diploma. Afstudeerrichting Management Assistant.
eventmanagement VIVES.
Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector. De eventmanager is ook een vlotte communicator: met woorden talen, Nederlands, Frans en Engels, met beelden foto en videobewerking en met flink wat ICT-ondersteuning ook specifieke pakketten voor event design.
Events Creatie Professionele bachelor Thomas More.
Alle facetten van event management kwamen aan bod op mijn stage bij evenementenbureau Zanzibar. En ondertussen heb ik er ook mijn contract getekend als Project Assistant! Events Creatie was voor mij 100% de juiste keuze, dat besef ik meer dan ooit!
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Je kiest van bij de start voor de opleiding Event en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogrammas, marketingstrategieën en process, project en changemanagement. Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit.

Contacteer ons