Resultaten voor event opleiding

event opleiding
 
Eventmanager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ontdek er alles over op onze infodag op 30/08. De opleiding bestaat uit 2 modules. Na elke module volgt er een examen. 1 Basismodule evenementen. In deze module maak je kennis met het beroep eventmanager. Je leert projectmatig werken en krijgt inzicht in de verschillende communicatiekanalen en technieken die van pas komen. Tot slot maak je kennis met de toegepaste wetgeving waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van evenementen. Introductie in het beroep Organisator van evenementen. Referentiekader en projectmanagement a.d.h.v. Het evenement als project. Verschillende fases in een project. Draaiboeken / event planning.
pdf samenvoegen
Opleidingen en trainingen event management.
Post-HBO Strategisch Eventmanagement en Marketing. Eénjarige Post-HBO opleiding voor functies in de beurs, congres en evenementenbranche BCE-branche. Locatie: Nisom Locatie: Haren, Nederland. Postgraduaat Business event management. Het postgraduaat Business event management omvat 5 praktijkgerichte modules: Event Planning, Event Management, Event Logistics, Event Marketingcommunicatie en Praktijkproject.
centrale verwarming antwerpen
Opleiding Event Manager Evenementen organisator thuisstudie NHA.
Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Studieprogramma Evenementen Organisator. Bij event management komt veel kijken, in deze cursus leer je daarom onder andere.:
tweedehands auto
Events Creatie Professionele bachelor Thomas More.
Je start meteen met de fundamenten van event en projectmanagement waarbij je kennismaakt met tools, trends en media die onmisbaar zullen zijn in de rest van je opleiding en latere carrière. We wakkeren je creativiteit aan en dagen je uit om al doende je eerste stappen in de eventwereld te zetten.
tweedehands auto
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Bovendien staat onze school voor kwalitatieve opleidingen en krijg je bijgevolg waar voor je geld! Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Event Manager waarvoor ik me heb ingeschreven? Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Event Manager.
Dordrecht
Groenplaats.
Eventmanager Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Wie deze opleiding met succes beëindigt, ontvangt een getuigschrift erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Wie ook de cursus basiskennis bedrijfsbeheer volgt te Syntra West en slaagt in het examen of hiervan reeds een getuigschrift op zak heeft ontvangt het ondernemersdiploma.
eventmanagement VIVES.
Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector. De eventmanager is ook een vlotte communicator: met woorden talen, Nederlands, Frans en Engels, met beelden foto en videobewerking en met flink wat ICT-ondersteuning ook specifieke pakketten voor event design.
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Je kiest van bij de start voor de opleiding Event en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogrammas, marketingstrategieën en process, project en changemanagement. Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit.

Contacteer ons