Resultaten voor event opleiding

event opleiding
 
Event Producer ROC van Amsterdam.
De opleiding Event Producer is een driejarige BOL-opleiding op niveau 4. Je wordt opgeleid tot een event producer die alles in huis heeft om de evenementen van de toekomst te organiseren en uit te voeren met speciale aandacht voor veiligheid en duurzaamheid.
taxi airport zaventem
Eendaagse opleiding stoelentechnieken Schematherapie Vlaanderen VZW.
Deze kalender geeft enkel de workshops en cursussen weer die door Schematherapie Vlaanderen worden georganiseerd of gegeven, alsook de grote ISST en Vlaams-Nederlandse congressen. Voor overige internationale opleidingen verwijzen we je graag naar de website van de ISST en de Nederlandse Vereniging voor Schematherapie. Dit event is voorbij. Eendaagse opleiding stoelentechnieken.
leningen
Vierjarige opleiding Relatie en Gezinstherapie Vrije Universiteit Brussel.
Brussels Humanities, Sciences Engineering Campus Brussels Health Campus Brussels Technology Campus Brussels Photonics Campus Brussels City Campus usquare.brussels. Sociale Wetenschappen Solvay Business School Geneeskunde en Farmacie Ingenieurswetenschappen Letteren en Wijsbegeerte Lichamelijke Opvoeding Kinesitherapie Psychologie Educatiewetenschappen Recht en Criminologie Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen Interfacultair Departement Lerarenopleiding IDLO. Follow us on. Vierjarige opleiding Relatie en Gezinstherapie. U bent hier. Dit event heeft al plaatsgehad.
nieuwpoort bad bed en breakfast
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je volgt hiervoor onze opleiding en legt examen af bij de Centrale Examencommissie vanaf september 2018 kan dit ook gewoon op onze school. Met dit attest op zak heb je alles om als freelance Event Manager de wereld te veroveren!
Opleiding Event Manager Evenementen organisator thuisstudie NHA.
in tien stappen naar je eigen zaak.' Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Studieprogramma Evenementen Organisator. Bij event management komt veel kijken, in deze cursus leer je daarom onder andere.:
Event security guard m/v vacatures voor de Eventsector G4S België.
Event security guard. Event security guard m/v. Een job bij G4S Event Security, elke dag een nieuwe uitdaging. G4S is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die punctueel of full-time aan de slag willen gaan in de dynamische sector van de evenementenbewaking.
voltijd bachelor Hospitality Event Management EuroCollege Hogeschool.
De versnelde opleiding Hospitality Event Management vormt jou tot een ware expert in evenementen, gastvrijheid, commercie en management. Je begeeft je in een miljarden business: de evenementenindustrie. Je leert tot in detail hoe je een succesvol event neerzet en gastvrijheid creëert.
Opleiding Event Management Evenementen organisator thuisstudie NHA.
Dat geldt zeker voor de evenementenbranche. Je leert in de opleiding Event Management hoe je je met een eigen evenementenbureau onderscheidt van de concurrentie. Na de cursus ben je anderen echt een grote stap voor. Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek.
Mbo opleiding Medewerker evenementenorganisatie Rijn IJssel.
Vanaf schooljaar 2016-2017 biedt Rijn IJssel enkele combinatietrajecten waarmee je twee mbo-diplomas in drie jaar kunt halen. Een voorbeeld van een combinatietraject is: de opleiding Medewerker evenementenorganisatie volgen en tegelijkertijd de opleiding Nederlandse Musical Academie, Het Nederlandse lied, Rijn IJssel Dans Show, Rijn IJssel Dans Urban of Rijn IJssel Muziek.
Eventmanager Syntra AB.
Ze vragen allemaal een specifieke aanpak en het is aan jou als eventmanager om de juiste keuzes te maken voor je klant en je event. Het spreekt voor zich dat je daarvoor over een brede waaier aan praktische vaardigheden moet beschikken. En die leer je in deze opleiding, onder begeleiding van ervaren docenten die dagelijks in de wereld van eventmanagement staan.
Opleidingen planning en events LOI.
De LOI biedt klassikale opleidingen op elk niveau, van erkend HBO en MBO tot korte programmas en beroepsgerichte cursussen. En op locaties door heel Nederland. Welke opleiding je ook kiest, je krijgt altijd begeleiding door ervaren vakspecialisten, tijdens én buiten de bijeenkomsten. Opleiding en Carrière event.

Contacteer ons