Meer resultaten voor hospitality en event management

hospitality en event management
 
management
HBO Leisure Events Management.
Dat hangt af van de opleiding die je kiest: Hospitality Events Management, Hotel en Eventmanagement en International Event Management, lijken allemaal op Leisure Events Management, maar geven je verschillende baanmogelijkheden. Je zou aan de slag kunnen bij bijvoorbeeld een attractiepark, evenementenbureau of zelfs binnen de culturele sector of overheid.
Metalen poorten
Hospitality Events Management Hogeschool Notenboom locatie Maastricht Studiekeuze123.
Uiteindelijk kun je daarmee aan de slag als financieel manager. BBA, Hospitality Operations Management. Voor het management in de gastvrijheidsbranche staan de beleving en het comfort van gasten en bezoekers op nummer één. Adequaat management van bedrijfsprocessen en de beheersing van kosten zijn echter minstens zo belangrijk.
vochtbestrijding
Hospitality Events Management Qompas StudieKeuze.
Tevredenheid over studiekeuze achteraf. In 2018 beoordeelden studenten Hospitality Events Management de studie als volgt. Hbo Internationaal Toeristisch Management. Hbo Vitaliteitsmanagement Toerisme. Alle aanverwante studies. Alle aansluitende beroepen. Engels Duits Frans Maatschappijleer Culturele en kunstzinnige vorming Economie Management en organisatie Spaans.
autoverzekeringen
Hospitality Eventmanagement studeren?
Event of hotelmanager worden? Je kunt de opleiding Evenementen en Hospitality Management volgen op alle vestigingen van Eventschool Tio in Nederland. De vestigingen van Tio zijn kleinschalig van opzet, het unieke onderwijsconcept kenmerkt zich door persoonlijk begeleiding en lessen in kleine klassen.
centrale verwarming antwerpen
voltijd bachelor Hospitality Evenementen Management EuroCollege Hogeschool.
De Nationale Studenten Enquete is het grootschalige onderzoek van de overheid onder studenten in Nederland naar de kwaliteit van opleidingen aan hogescholen en universiteiten. In hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Hospitality Evenementen Management aan de EuroCollege Hogeschool is beoordeeld door respondenten.
duitsland
HBO opleiding Hospitality Event Management.
Opleiding Hospitality Event Management HBO Bachelor. Jij weet als geen ander hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert. HBO opleiding Hospitality Event Management. HBO opleiding Hospitality Event Management. Versnelde HBO opleiding Hospitality Evenementen Management.
Hospitality Events Management Hogeschool Notenboom locatie Eindhoven Studiekeuze123.
Als event manager ben je een gastheer en creëer je de ultieme belevenis voor je gasten door operational excellence: het steeds verder verbeteren van je dienstverlening. Je hebt oog voor detail en handelt vanuit een hoge mate van klantgerichtheid. Dat zijn de ingrediënten binnen het uitstroomprofiel Events Management. Voor het management in de gastvrijheidsbranche staan de beleving en het comfort van gasten en bezoekers op nummer één. Adequaat management van bedrijfsprocessen en de beheersing van kosten zijn echter minstens zo belangrijk. Nationale Studenten Enquête. Hoe tevreden waren studenten in 2018 over aspecten van deze opleiding? Hogeschool Notenboom locatie Eindhoven. Hospitality Events Management.
Hospitality en Events Management opleiding HBO Bachelor.
Wanneer zijn er open dagen voor Hospitality en Events Management? 22 open dagen gevonden. In welke steden kun je Hospitality en Events Management volgen? 6 steden gevonden. Architectuur en interieurvormgeving. International Event Management. Log in of maak een profiel aan.
Hotel en Evenement Management HBO bij Business School Notenboom.
Hotel en Event Management hbo in het kort. Het ontwerpen, organiseren en uitvoeren van evenementen en hospitality activiteiten staat centraal in deze opleiding. Je leert alles over belevenis en gastvrijheidsconcepten, de inrichting van hotels, vrijetijdsmanagement, imagineering en conceptontwikkeling. Na het tweede jaar kies je voor een uitstroomprofiel, je specialisatie.

Contacteer ons