Meer resultaten voor event planner opleiding hbo

event planner opleiding hbo
 
event planner
HBO International Event Management.
Opleiding HBO International Event Management. HBO International Event Management. Op de opleiding International Event Management wordt opgeleid tot een allround projectmanager en ingewijd in de wereld van eventmanagement. Je leert concepten bedenken, organiseren, plannen, verkopen, mensen motiveren en aansturen en tevens ontwikkel je financieel inzicht.
Marketing en communicatie
HBO opleiding Hospitality Event Management.
Opleiding Hospitality Event Management HBO Bachelor. Jij weet als geen ander hoe je van A tot Z een evenement bedenkt, verkoopt, ontwikkelt en uitvoert. HBO opleiding Hospitality Event Management. HBO opleiding Hospitality Event Management. Versnelde HBO opleiding Hospitality Evenementen Management.
hbo management
Voltijdse dagopleiding Marketing event manager SYNTRA Limburg.
Iedereen die aan de slag wil gaan in de marketing en event sector. Gedurende de opleiding komen alle onderdelen aan bod die je helpen om uit te groeien tot een fenomenale Marketing en/of Event Manager. MARKETING / 256u. marketingplanning en strategie.
opleiding marketing en communicatie hbo
Events Creatie Professionele bachelor Thomas More.
In de praktijk. Je start meteen met de fundamenten van event en projectmanagement waarbij je kennismaakt met tools, trends en media die onmisbaar zullen zijn in de rest van je opleiding en latere carrière. We wakkeren je creativiteit aan en dagen je uit om al doende je eerste stappen in de eventwereld te zetten.
eventbureau
Studie event management Amsterdam Business School Notenboom.
Mbo Hotel Event Management: tweejarige opleiding op mbo-4 niveau, met een gevarieerd lesprogramma met zowel theoretische kennis als praktijkvakken. Aansluitend kun je eventueel doorstromen naar de associate degree of hbo-opleiding. Associate degree Hotel Event Management: deze studie is op hbo-niveau en duurt twee jaar. Het lesprogramma heeft veel overeenkomsten met de eerste twee jaar van de hbo-studie en na twee jaar kun je lekker aan de slag. Hbo Hotel Event Management: deze kan in drie of vier jaar worden afgerond.
evenementenorganisatie
Opleidingen en trainingen event management.
Locatie: Nisom Locatie: Haren, Nederland. Hotel en Eventmanagement. Voltijdse HBO opleiding Hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Locatie: TIO Locatie: Nederland. International Event, Music Entertainment. In deze voltijdse HBO-bachelor opleiding Commerciële Economie IEMES wordt het CE-profiel gekoppeld aan de EME-branches.
hbo opleidingen den haag
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
Opleiding Event Management. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
media opleiding hbo
eventmanagement VIVES.
Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz. Geen enkele opleiding in Vlaanderen is zo specifiek in deze sector. De eventmanager is ook een vlotte communicator: met woorden talen, Nederlands, Frans en Engels, met beelden foto en videobewerking en met flink wat ICT-ondersteuning ook specifieke pakketten voor event design.
Groenplaats.
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Je kiest van bij de start voor de opleiding Event en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogrammas, marketingstrategieën en process, project en changemanagement. Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit.

Contacteer ons