Op zoek naar opleiding event planner?

opleiding event planner
 
planner - Lees hier meer.
Als we dan echt voor je aan de slag gaan, nemen we ook de andere relevante zoekwoorden onder handen. Door je linkprofiel te verbeteren aan de hand van zoekwoorden, zal je zien dat je ook je doelgroepen beter leert kennen.
planner - Logistiek proces de case TopSnowShop.
Home Blog Logistiek voor je webwinkel: wanneer is dit rendabel? Logistiek voor je webwinkel: wanneer is dit rendabel? Veel e-tailers zullen zich op een gegeven moment de vraag stellen wanneer het rendabel wordt om de logistiek voor hun webwinkel uit te besteden.
planner
planner
Events Creatie Professionele bachelor Thomas More.
Je start meteen met de fundamenten van event en projectmanagement waarbij je kennismaakt met tools, trends en media die onmisbaar zullen zijn in de rest van je opleiding en latere carrière. We wakkeren je creativiteit aan en dagen je uit om al doende je eerste stappen in de eventwereld te zetten. Lees verder
opleidingen en cursussen
Eventmanager Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Wie deze opleiding met succes beëindigt, ontvangt een getuigschrift erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Wie ook de cursus basiskennis bedrijfsbeheer volgt te Syntra West en slaagt in het examen of hiervan reeds een getuigschrift op zak heeft ontvangt het ondernemersdiploma.
opleiding logistiek planner
Opleiding Event Manager Evenementen organisator thuisstudie NHA.
Ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Studieprogramma Evenementen Organisator. Bij event management komt veel kijken, in deze cursus leer je daarom onder andere.:
hbo opleiding management en organisatie
Groenplaats.
logistiek planner
Opleidingen en trainingen event management.
Post-HBO Strategisch Eventmanagement en Marketing. Eénjarige Post-HBO opleiding voor functies in de beurs, congres en evenementenbranche BCE-branche. Locatie: Nisom Locatie: Haren, Nederland. Postgraduaat Business event management. Het postgraduaat Business event management omvat 5 praktijkgerichte modules: Event Planning, Event Management, Event Logistics, Event Marketingcommunicatie en Praktijkproject.
Opleiding copywriting
Eventmanager SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ontdek er alles over op onze infodag op 30/08. De opleiding bestaat uit 2 modules. Na elke module volgt er een examen. 1 Basismodule evenementen. In deze module maak je kennis met het beroep eventmanager. Je leert projectmatig werken en krijgt inzicht in de verschillende communicatiekanalen en technieken die van pas komen. Tot slot maak je kennis met de toegepaste wetgeving waar je rekening mee moet houden bij het organiseren van evenementen. Introductie in het beroep Organisator van evenementen. Referentiekader en projectmanagement a.d.h.v. Het evenement als project. Verschillende fases in een project. Draaiboeken / event planning.
leningen simulatie
Event en projectmanagement Arteveldehogeschool Gent.
Je kiest van bij de start voor de opleiding Event en Projectmanagement. Zo ontplooi je je meteen tot een volwaardige eventprofessional met een grondige kennis van nieuwe media, grafische softwareprogrammas, marketingstrategieën en process, project en changemanagement. Wij zetten sterk in op ondernemingszin en creativiteit.
logistiek planner opleiding
eventmanagement VIVES.
En dus leggen wij in de opleiding de klemtoon op het beheren van evenementen: de inkomsten, de uitgaven, de contracten, de verzekering, de budgettering, de communicatie, het projectmanagement, de marketing, en nog zoveel meer aspecten. Verder word je een echte kenner van de sector. Je kuntmeepraten met de cateraar van je event, je kent alles van podiumtechniek en belichting, van crowd management, enz.
management
Opleiding Event Management Centrum Voor Avondonderwijs.
In ruil krijg je een geïllustreerd lesboek, professionele begeleiding van een event planner met beide voeten in het werkveld, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start! Kortingen, subsidies en voordelen.

Contacteer ons